Šakių autobusų parkas, UAB

Šakių autobusų parkas, UAB

Aušros g. 3, Šakiai (Filialai)
Autobusų nuoma Lietuvos bei užsienio maršrutams
Siuntų gabenimas, smulkių siuntų pervežimas
Patalpų bei reklaminio ploto nuoma

Pasvalio autobusų parkas , UAB

Vilniaus g. 39-1, Pasvalys (Filialai)
Autobusų nuoma
Smulkių siuntų vežimo paslauga autobusais
Bagažo saugojimo paslauga
Vilniaus g. 39-1, Pasvalys (Filialai)
Šalčininkų autobusų parkas, UAB

Šalčininkų autobusų parkas, UAB

Vilniaus g. 56, Šalčininkai (Filialai)
UAB Šalčininkų autobusų parkas yra pagrindinis vežėjas Šalčininkų rajone, vykdantis viešųjų paslaugų įsipareigojimus. Pagrindinė bendrovės ...
Vilniaus g. 56, Šalčininkai (Filialai)
Jurbarko autobusų parkas, UAB

Jurbarko autobusų parkas, UAB

V. Kudirkos g. 35, Jurbarkas (Filialai)
Keleivių vežimas mieste ir priemiestyje
Smulkių siuntų vežimas maršrutiniais autobusais
Autobusų nuoma
Atsidarys rytoj 8.00
V. Kudirkos g. 35, Jurbarkas (Filialai)
Šilutės autobusų parkas, UAB

Šilutės autobusų parkas, UAB

Dariaus ir Girėno g. 30, Šilutė (Filialai)
UAB „Šilutės autobusų parkas“ teikia reguliarias keleivių pervežimo paslaugas Šilutės mieste, priemiestyje ir tarpmiestiniais maršrutais. ...
Atsidarys rytoj 8.00
Dariaus ir Girėno g. 30, Šilutė (Filialai)

Radviliškio autobusų stotis

Gedimino g. 31A, Radviliškis (Filialai)
Autobusų nuoma
Mikroautobusų nuoma
Keleivių vežimas
Mokykloms. Kelionių agentūroms
Sporto ar muzikos būreliams
Iš/į oro uostų pervežimams
Atsidarys rytoj 8.00
Gedimino g. 31A, Radviliškis (Filialai)
Atsidarys rytoj 8.00
Kryžkalnis, Raseinių r. (Filialai)

Pasvalio autobusų stotis, UAB "Pasvalio autobusų parkas"

Vilniaus g. 39-1, Pasvalys (Filialai)
Autobusų nuoma
Smulkių siuntų vežimo paslauga autobusais
Bagažo saugojimo paslauga
Vilniaus g. 39-1, Pasvalys (Filialai)
Jurbarko autobusų stotis, UAB "Jurbarko autobusų parkas"

Jurbarko autobusų stotis, UAB "Jurbarko autobusų parkas"

Vydūno g. 7, Jurbarkas (Filialai)
Keleivių vežimas mieste ir priemiestyje
Smulkių siuntų vežimas maršrutiniais autobusais
Autobusų nuoma
Vydūno g. 7, Jurbarkas (Filialai)

Vilniaus autobusų stotis, UAB

Sodų g. 22 (Naujamiestis), Vilnius
Atsidarys rytoj 7.00
Sodų g. 22 (Naujamiestis), Vilnius
Atsidarys rytoj 7.00
K. Donelaičio g. 30, Utena (Filialai)
Atsidarys rytoj 8.00
Garažų g. 2, Klaipėda (Filialai)
A. Juozapavičiaus pr. 84 (Šančiai), Kaunas (Filialai)
J. Basanavičiaus g. 56, Biržai (Filialai)
Švenčionių g. 112, Nemenčinė, Vilniaus r.

Viskas, ką reikėtų žinoti apie autobusų stotis

Autobusų stotis – tai ne tik ta vieta, į kurią keliaujame norėdami išvykti į kitą miestą ar užsienį. Būtent čia galite išsinuomoti šią transporto priemonę Jums reikiamiems tikslams, siųsti bei gauti siuntas, o gal net ir kreiptis dėl savo teikiamų paslaugų reklamos. Didžiųjų miestų autobusų stotys įprastai turi ir turizmo informacijos centrą, taipogi, leidžia įsikurti įvairioms parduotuvėms bei kavinėms. Taigi, užsukę į šią vietą galėsite ne tik sutvarkyti iškilusius reikalus, tačiau ir prisėsti puodeliui arbatos arba nupirkti draugams lauktuvių. Visgi, jeigu iki šiol autobusų stotimis naudojotės tik keliavimui tarp miestų, o dabar norite kreiptis dėl siuntos, nuomos ar netgi reklamos ypatumų, greičiausiai gali kilti daugybė įvairių klausimų. Tačiau, nereikėtų išsigąsti – viskas yra gerokai paprasčiau, nei gali pasirodyti.

Siuntų gabenimas

Nors pati populiariausia paslauga autobusų stotyse yra būtent tarpmiestinės kelionės, siuntų gabenimas yra ne ką mažiau svarbi ten dirbančių asmenų kasdienybės dalis. Tokiu būdu perduodamos siuntos nėra pačios pigiausios, tačiau tai be galo patogus būdas kuo greičiau pasiekti gavėją, kadangi autobusai tarp miestų važinėja kasdien ir net po keletą kartų. Visgi, pirmą kartą nusprendusiems tokiu būdu perduoti siuntą, gali kilti daugybė klausimų. Pavyzdžiui, kokius duomenis reikės nurodyti, norint išgabenti tam tikrus daiktus? Dažniausiai autobusų stoties darbuotojai pasiteirauja Jūsų bei gavėjo vardo ir pavardės, taipogi telefono numerio. Žinoma, svarbu nurodyti ir miestą, į kurį siunta turės būti nugabenta. Reikėtų atminti, jog daugelis autobusų gali pervežti ne tik smulkius daiktus, tačiau net ir dviračius. Tokio dalyko tikrai neatliksite paprasčiausiai pašte, todėl siuntų gabenimas autobusais gali būti puikia išeitimi. Tačiau reikėtų atminti, jog didesni daikto išmatavimai bei sunkesnis svoris nulems ir kylančią siuntimo kainą. Bet kokiu atveju, tai vis tiek puiki išeitis skubantiems ir norintiems, jog išsiųstas daiktas pasiektų gavėją kuo įmanoma greičiau. Visgi, svarbu atminti, jog paliktą siuntą gavėjas turėtų atsiimti kelių dienų bėgyje, kitaip autobusų stotis gali paprašyti papildomai susimokėti už Jūsų daiktų saugojimą. Bet kokiu atveju, siuntų gabenimas autobusais yra išties patogus, greitas bei ganėtinai paprastas metodas, norint perduoti daiktus kituose miestuose gyvenantiems asmenims. Tačiau galutinę šios paslaugos kainą sužinosite tik tiksliai išmatavę bei pasvėrę savo siunčiamą daiktą.

Autobusų nuomos ypatumai

Visgi, reikėtų nepamiršti paminėti, jog autobusų stotyse galite ne tik keliauti ar perduoti siuntas, tačiau ir išsinuomoti šią transporto priemonę. Tai itin aktualu norint keliauti su nuosava asmenų grupele, o ne svetimais žmonėmis, taipogi, rengiant įvairias šventes ar ekskursijas. Daugelis nuomojamų autobusų yra gerokai patogesni ir išmanesni, nei įprasti tarpmiestiniai. Priklausomai nuo Jūsų poreikių, rinkoje galite rasti tokių variantų, kurie pasižymėtų ne tik bevieliu internetu, oro kondicionieriumi ar tualetu, tačiau ir mini virtuvėle, šaldytuvu, mikrofonu, įvairia elektronika. Taipogi, atsižvelgiant į kelionės tikslą bei žmonių skaičių, pasirinkta įmonė pasiūlys labiausiai tinkamą autobusą būtent Jūsų individualiu atveju. Visgi, peržvelgus autobusų nuomos kainas internete, kai kurie žmonės gali išsigąsti ir persigalvoti. Tačiau, nerimauti tikrai nereikėtų. Atminkite, jog galutinė suma priklauso nuo daugelio skirtingų aspektų: kelionės maršruto, keliaujančių asmenų skaičiaus, pasirinktų patogumų, važiavimo tipo. Be to, vykstant su daugiau asmenų, kelionė gali būti netgi pigesnė, kadangi nemaža dalis įmonių pinigus skaičiuoja ne už kiekvieną žmogų atskirai, tačiau už patį autobusą, todėl padalinus reikalingą sumą platesniam kiekiui asmenų, ši taps gerokai mažesne kiekvienam individualiai. Taip pat reikėtų nepamiršti, jog autobusų nuoma šventėms tampa vis populiaresne šių dienų naujiena. Visų pirma, tai puikus ir išskirtinis būdas paminėti gimtadienį ar mergvakarį bei bernvakarį. Taipogi, autobuso nuoma gali pasitarnauti atvežant svečius į reikalingą vietą ar išvežant juos namo. Tai puikus sprendimas neturintiems vairuotojo pažymėjimo, taipogi ir tiems, kurie nori atsipalaiduoti, ir neužkrauti papildomų rūpesčių ant savo pečių. Taigi, jeigu ir Jus domina ši paslauga – susisiekite su Jūsų mieste esančia autobusų stotimi bei pasiklausinėkite apie šio proceso ypatumus.

Teikiamų paslaugų reklama autobusuose

Kai kuriems tai greičiausiai skambės kaip naujiena, tačiau į autobusų stotis galite kreiptis ir dėl reklamos ypatumų. Jeigu turite verslą ir siekiate, ko nors įdomesnio, nei jau visiems įprasti tekstai socialiniuose tinkluose ar įrašai televizijoje, galbūt susidomėsite autobusų siūloma reklama. Tai išties efektyvus ir puikiai žmonėms įsimenantis metodas, ypatingai, jeigu pasirenkate miesto maršrutu vykstančius autobusus, kuriuos aplinkiniai regės nuolatos. Daugelis autobusų parkų siūlo ne tik pačią reklamą, tačiau ir jos maketavimą, gaminimą bei klijavimą. Greičiausiai kyla klausimas – nuo ko priklauso galutinė šios paslaugos kaina? Iš esmės, tai nusakys laikotarpis, kurį nuspręsite rodyti savo reklamą. Kuo ilgesnę sutartį sudarysite su pasirinkta įmone, tuo mažesnį mėnesinį įkainį turėsite sumokėti. Taipogi, reikėtų nepamiršti ir pasirinktos reklamos vietos. Pavyzdžiui, galite išsirinkti visą autobuso galą arba tik dalį, tarkime, stiklą. Už mažesnę užimamą erdvę turėsite sumokėti ne tokią didelę sumą. Taipogi, reklama transporto priemonės viduje neretai yra gerokai brangesnė, nei išorėje. Bet kokiu atveju, galutinę kainą greičiausiai sužinosite tik susisiekę su pasirinkta įmone, kuri atsižvelgs į Jūsų individualią situaciją ar net turimą biudžetą.

Ką reikėtų daryti autobuse palikus nuosavus daiktus?

Vienas iš pagrindinių nesklandumų, su kuriuo susiduria nemaža dalis autobusais keliaujančių asmenų – tai šioje transporto priemonėje palikti bei užmiršti daiktai. Visgi, nereikėtų pernelyg išsigąsti, mat tokie dalykai nutinka beveik kasdien, todėl autobusų bendrovės jau žino, kaip tinkamai su tuo susitvarkyti. Kiekvieno maršruto pabaigoje, vairuotojai apžvelgia savo autobusą bei surenka paliktus daiktus, perduodami juos atsakingiems asmenims. Visgi, pastebėję, jog kažko pasigedote, turėtumėte nedvejodami paskambinti į miesto, kuriame esate, stotį. Apibūdinkite prarastą daiktą, paminėkite, kokiu maršrutu bei kada keliavote ir laukite, kol apžiūrėjęs transporto priemonę vairuotojas su Jumis susisieks. Visgi, jeigu kelių parų bėgyje skambučio nesulaukiate – gali būti taip, jog Jūsų daiktų surasti nepavyko. Bet kokiu atveju, nors didžioji dalis pamestų dalykų sugrįžta savininkams, transporto priemonėse reikėtų elgtis kuo atidžiau, todėl prieš išlipdami visuomet apsižvalgykite ar tikrai nepalikote asmeninių daiktų.

 

 

Mano įmonės
Išsisaugokite iki 20 įmonių šioje atmintinėje, paspausdami 'Išsisaugoti' nuorodą esančią prie kiekvienos įmonės.