Čita, R. Silickienės įmonė

J. Basanavičiaus g. 22, Panevėžys
ZOO prekės Panevėžyje, ėdalas šunims, kraikas katėms, pavadėliai, antkakliai, rūbai šunims, žuvų maistas. Kačių ėdalas, antiparazitinės ...
Dirbame iki 18.30
J. Basanavičiaus g. 22, Panevėžys
Dirbame iki 19.00
Liepkalnio g. 78 (Rasos), Vilnius (Filialai)

Žaliasis tropikalis, UAB

Saltoniškių g. 29/3 (Žvėrynas), Vilnius
Dirbame iki 17.00
Saltoniškių g. 29/3 (Žvėrynas), Vilnius

Amanija, UAB

Dvaro g. 52, Šiauliai
Dvaro g. 52, Šiauliai

Commence, UAB

Antakalnio g. 6, Ukmergė
Antakalnio g. 6, Ukmergė

Akvariumų salonas, VšĮ

Jaunystės g. 21-3, Visaginas
Dirbame iki 19.00
Jaunystės g. 21-3, Visaginas

Nordeka, UAB

Skroblų g. 27-11 (Vilkpėdė), Vilnius
Skroblų g. 27-11 (Vilkpėdė), Vilnius
Dainavos g. 16-2, Panevėžys

A. Domarko įmonė

Dvaro g. 51-22, Šiauliai
Dirbame iki 19.00
Dvaro g. 51-22, Šiauliai

Ivesolis, UAB

Vievio g. 54-11 (Šančiai), Kaunas
Vievio g. 54-11 (Šančiai), Kaunas

Akva art, UAB

Rinktinės g. 46 (Šnipiškės), Vilnius
Rinktinės g. 46 (Šnipiškės), Vilnius
A. Kulviečio g. 8A, Jonava (Filialai)

Akvariumai, UAB "Stalma"

I. Šimulionio g. 5 (Karoliniškės), Vilnius (Filialai)
Dirbame iki 19.00
I. Šimulionio g. 5 (Karoliniškės), Vilnius (Filialai)

Akvariumai

Akvariumai ir akvariumų įranga suteikia galimybę sukurti žuvyčių auginimui palankią aplinką bei užtikrina paprastą jų priežiūrą. Žuvyčių auginimas yra puikus pasirinkimas tiems, kurie negali ar nenori skirti daug laiko savo augintiniui, tačiau trokšta įnešti į gyvenamąją vietą šiek tiek gyvybės bei harmonijos, ramybės. Akvariumas – tai mūsų šalyje itin pamėgtas interjero sprendimas, padedantis turėti stilingus namus. Siekiant estetiškos bei reprezentatyvios žuvyčių namų išvaizdos, svarbu pasirūpinti geriausia akvariumo įranga.

Akvariumo bei akvariumo įrangos pasirinkimas

Norint džiaugtis akvariumo teikiamais privalumais, itin svarbu skirti pakankamą dėmesį jo pasirinkimui bei įrengimui. Pirmiausia, specialistai rekomenduoja apsispręsti dėl norimo akvariumo talpos. Jei erdvės yra daugiau, patariama rinktis didesnį akvariumų variantą – jis taps vienu ryškiausiu interjero akcentų. Maži akvariumai – taip pat puiki interjero detalė, tačiau reikalaujanti daugiau priežiūros. Kitas svarbus aspektas – apšvietimas, reikalingas ne tik augalams, tačiau ir geresniam estetiniam vaizdui. Siekiantiems tausoti elektros energiją, rekomenduojama rinktis LED apšvietimo sistemą. Kadangi apšvietimas turėtų būti įjungtas ne ilgiau nei aštuonias valandas per parą, galima rinktis akvariumo lempas su specialiu laikmačiu. Kad būtų palaikoma pastovi akvariumo vandens temperatūra, patariama įsigyti šildytuvus, o kad vanduo ir pats akvariumas išliktų švarus kuo ilgesnį laiką, rekomenduojama pagalvoti apie filtrus. Naudinga nepamiršti vandens kokybės testų, akvariumų tinklelių, spalvų valytuvų, augalų trąšų, maisto bei dekoracijų. Dekoracijos akvariumui nėra būtinos, tačiau paverčia akvariumą žavingai ir išskirtinai atrodančia interjero detale.

Akvariumo priežiūra

Akvariumo priežiūra dažnai priklauso nuo pasirinkto akvariumo stiliaus. Vienur akvariumo žuvys gali džiaugtis dekoracijų kaip augmenija, įvairūs fonai, akmenys akvariumui ir kt. gausa, o kitur žuvytės tenkinasi minimalizmu ir plačia erdve plaukioti. Specialistai teigia, kad kuo paprastesnis pasirinktas akvariumo stilius, tuo lengviau pastebėti bet kokius nešvarumus. Tačiau taip pat mažėja ir kliūčių tuos nešvarumus pašalinti. Kuo dažniau valysite stiklą, tuo akvariumų valymas bus lengvesnis bei spartesnis. Vandens filtrą pirmą kartą reiktų valyti praėjus apie pusei metų nuo jo įsigijimo, o vėliau valymo procesą atlikti reguliariai kas mėnesį. Dekoracijos turėtų būti prižiūrimos kiekvieno akvariumo valymo metu.

Mano įmonės
Išsisaugokite iki 20 įmonių šioje atmintinėje, paspausdami 'Išsisaugoti' nuorodą esančią prie kiekvienos įmonės.