Įmonių sąrašas

Visos lovos, Šiaulių filialas, MB

V. Grinkevičiaus g. 18-81, 78256 Šiauliai
(0 692) 63070
Google mapswaze
Google mapswaze

Rasti maršrutą:

Pasirinkite adresą:
Pasirinkite adresą:

Filialai

Žiūrėti visus adresus

Įmonės kontaktai

Telefonas
(0 692) 63070
Tinklalapis
El. paštas
Įvertinkite:
0 (mažiausiai 80 simbolių)


Lankomumo statistika
Duomenų atnaujinimas
Dalintis

Veiklos aprašymas

Lietuviškos miegamojo lovos
Lietuviškos kontinentinės miegamojo lovos
Lietuviškos sofos, sofos-lovos foteliai, pufai
Lietuviškos naktinės spintelės
Lietuviški čiužiniai, antčiužiniai
Lietuviškos ortopedinės pagalvės
Lietuviški minkšti svetainės baldai, minkšti kampai
Lovos pagal individualų užsakymą
Vaikiškos lovos, lovos nameliai
Viengulės, dvigulės, dviaukštės, medinės, metalinės lovos
VISOS LOVOS – kokybiškos, stilingos, modernios ir prabangios miegamojo lovos internetu, kurias galime pagaminti ir pagal individualų užsakymą.

Didžiąją dalį produkcijos galime pagaminti pagal individualius norimus išmatavimus bei pasirinkti norimą gaminio spalvą naudojant audinį ar eko odą. Tokiu būdu galite pritaikyti naująją lovą prie savo jau turimo baldų asortimento, bendro namų dizaino ir interjero detalių.

Mūsų lovos yra aukštos kokybės. Mums svarbu, kaip klientas jaučiasi įsigijęs ir naudodamas mūsų lovas, tad gaminame jas iš itin kokybiškų medžiagų bei pasitelkiame šiuolaikiškus dizaino sprendimus. Tikime, kad VISOS LOVOS gali tapti neatsiejama Jūsų kasdienio gyvenimo dalimi, suteikianti Jums išskirtinį komfortą.

Esame orientuoti į malonią klientų patirtį, todėl didelį dėmesį skiriame kokybiškam klientų aptarnavimui. Stengiamės, kad kiekvienam klientui būtų paprasta išsirinkti, užsisakyti ir, žinoma, mėgautis kokybišku produktu. Įsiklausome į kiekvieno kliento poreikius, apsipirkimo patirtį, atsiliepimus ir nenustojame tobulėti bei augti.

Tikime savo gaminių kokybe, tad suteikiame 2 metų garantiją visiems mūsų produktams. Pristatome visoje Lietuvoje.

VISOS LOVOS mūsų internetinėje parduotuvėje yra sutaupymas didelės dalies pinigų. Fizinės baldų parduotuvės yra priverstos užsidėti milžiniškus antkainius dėl tarpininkų, didelių parduotuvės bei transporto išlaidų, tačiau pirkdami mūsų internetinėje parduotuvėje to išvengiate. Užsakę Jums patinkantį produktą gausite jį tiesiai iš gamintojo, jam dar nenukeliavus į fizinę parduotuvę ir taip sutaupysite net iki pusės pirkinio kainos.

Rinkoje daug pardavėjų prekiaujančių lovomis – kodėl rinktis mus? Mes jauni, daug siekiantys ir mums tikrai rūpite kiekvienas iš Jūsų.

Būdami prekių importuotojai dirbame tiesiogiai su gamintojais – galite būti tikri, kad nemokate už tarpininkų paslaugas.

Esame jauni, perspektyvūs ir reiklūs sau. Visi dirbame tai, ką mėgstame, kur geriausiai galime save realizuoti ir kur sukuriame didžiausią vertę. Visada galvojame apie savo darbo naudą klientui. Esame sąžiningi sau, kolegoms, partneriams ir klientams. Bendraujame aiškiai, atvirai, paprastai ir linksmai.
Daugiau...

Paieškos žodžiai

Visos lovos, miegamojo lovos, miegamojo lova, miegamosios lovos, dvigulė lova, dvigule lova, dvigules lovos.
Dvigulės lovos, dvigules lovos su ciuziniu, viengules lovos, viengulės lovos, stilingos miegamojo lovos, lova su patalynės dėže, dviaukštės lovos vaikams, lovos, miegamojo lovos, vaikiskos lovos, dvigules lovos, viengules lovos, lovos vaikams, miegamojo, lova, dviaukste lova, vaikiska lova, dvigules lovos su ciuziniu, dvigule lova, vaikiškos lovos, dviaukstes lovos, lovos su ciuziniu, viengule lova, lovos dvigules, lovos remas, lovos paaugliams, viengulės lovos, dvigulės lovos, pigi lova, vaikiška lova, dviaukštė lova, pigios lovos, lova 140x200, dvigule lova 160x200, lietuviskos lovos, jaunuolio lova, lovos ciuziniai, dvigulė lova, medines lovos, viengulė lova, lova masina, lova 160x200, dvigules lovos ispardavimas, lovos internetu, dvigule lova su ciuziniu, miegamojo lovos su ciuziniu, modernios miegamojo lovos, stilingos miegamojo lovos, lova 180x200, lova su patalynės dėže, dviaukštės lovos vaikams, vaiku lovos, lovos miegamojo, lovos viengules, medine lova, lovos 120x200, viengules lovos paaugliams, lovos 140x200, lovos pigiau, vaiko lova, dviaukštės lovos, lova 200x200, lova paaugliui, medinės lovos, medines dvigules lovos, miegamosios lovos, dvieju aukstu lova, paauglio lova, dvigulė lova su patalynės dėže, miegamojo lovos su patalynės dėže, metalines lovos, lova vaikams, miegamojo lova su ciuziniu, viengules lovos 120x200, dviaukštė lova su stalu, lova dvigule, lovu gamyba, paaugliu lovos, minkstos lovos vaikams, lova 90x200, kokybiskos viengules lovos, dvigulės lovos su patalynės dėže, lova viengule, lovos čiužiniai, dvigules lovos 180x200, dvigulė lova su čiužiniu, lovos mergaitems, vaikiska lova masina, dvigulės lovos su čiužiniu, geriausios vaikiskos lovos, lovos remai, lovos rėmas, miegamojo lovos 180x200, dvigule lova 180x200, miegamojo lova 160x200, viengulės lovos su čiužiniu, parduoda lova, miegamojo lova 180x200, lova kaina, vaikiskos lovos masinos, viengules lovos vaikams, dviaukstes lovos vaikams, viengulė lova su čiužiniu, lovos su čiužiniais, lovos 160x200, medinė lova, lova 100x200, lovos ir ciuziniai, lovos remas 140x200, lovos 180x200, lova su čiužiniu dvigules, baldai lovos, miegama lova, masina lova, lova su ciuziniu 160x200, lova jaunuoliui, lova berniukui, viengulės lovos su patalynės dėže, kokybiskos lovos, metalinis lovos remas, pigios lovos su ciuziniu, dvigule lova 140x200 su patalynes deze, lovos 200x200, miegamojo lovos 140x200, viengule lova 90x200, lova mašina, lovos ciuzinys, vaikiskos dviaukstes lovos, lovos pagal uzsakyma, vaikiskos lovos mergaitems, vaiku lova, dvigule lova 160x200 su patalynes deze, lovos rėmas 160x200, lova 120, lovos dvigules su ciuziniais, lovos nameliai, nameliai lovos, čiužiniai, antčiužiniai, kūdikių lovos, kūdikių lovytės, pufai -- daugiau...