Įmonių sąrašas

Turistauk.lt, baidarių nuoma su nakvyne Žemaitijoje

Padievaičio k. , Kvėdarna, 75344 Šilalės r.
(0 699) 75546
20 metų veikloje
Google mapswaze
Google mapswaze

Rasti maršrutą:

Pasirinkite adresą:
Pasirinkite adresą:

Įmonės kontaktai

Telefonas
(0 699) 75546
Tinklalapis
El. paštas
Savininkas
Artūras Dobilas
Įmonės kodas
V 0622448
Registracijos data
2003.07.25

Atsiliepimai

Įvertinkite:
0 (mažiausiai 80 simbolių)
Audrius
2022.07.11
Likome labai patenkinti.Puikus nameliai,baidarės,kraštovaizdis.Labai puikus,malonus šeimininkai.Super.
Naudingas (3)
Pranešti
Evelina
2020.06.17
Viskas super, nerealus poilsis! Baidarės, nameliai, kraštovaizdis! Grįšim dar ir dar!
Naudingas (5)
Pranešti
Aurelija
2015.11.26
Likome labai patenkinti Turistauk.lt paslaugomis: graži Jūros upė, įdomu plaukti, jaukiai įrengta stovyklavietė... Manau, kad dar ne kartą sugrįšime į šią vietą.
Naudingas (8)
Pranešti


Lankomumo statistika
Duomenų atnaujinimas
Dalintis

Veiklos aprašymas

Baidarių nuoma Jūros upe ir Akmena
Vasaros nameliai ant Jūros upės kranto
Poilsio oazė Dobilų slėnis, apsupta upės ir miško
Pirtis, kubilas, pavėsinės su elektra
Poilsio oazė Dobilų Slėnis įsikūrusi 3 km. nuo Kvėdarnos (Padievaičio k.,Šilalės r., Žemaitija) ant Jūros upės kranto miško apsuptyje. Tai puiki vieta organizuoti įmonės renginį, stovyklą, tiek poilsiui po baidarių žygio upe Jūra įsikurti su palapinėmis ir pajusti natūralios gamtos alsavimą. Jei palapinių statymas per didelis iššūkis, Dobilų slėnyje yra 5 nauji mediniai aštuonių vietų poilsio nameliai. Namelyje yra 4 dvigulės lovos, balta patalynė, šaldytuvas, arbatinukas, indai, terasa su lauko baldais, patogumų nėra – lauko WC, lauko dušas. Vakarojimui grupei rezervuojama pavėsinė su elektra, šalia įrengta laužavietė maisto gaminimui, yra šašlykinė, malkos.

Jūra – ne tik Šilalės rajoną garsinanti upė, bet savo grožiu ir maršrutų įvairove garsi Žemaitijoje ir visoje Lietuvoje. Upė stebina maršrutų įvairove, nuolat besikeičiančiu kraštovaizdžiu su didingais ąžuolais, smagiomis rėvomis ir slenkstukais, švariu vandeniu ir tyru oru.

Jūros upė – gimtoji upė, mūsų mylimiausia, praplaukta baidarėmis nesuskaičiuojamą kartų ir pažįstama kaip penki pirštai. Visada galime Jums pasiūlyti populiariausią ir geriausią baidarių maršrutą, įvertinant tuo metu esantį vandens lygį, jūsų jėgas ir pageidavimus.

Turistauk.lt paslaugas pasirinkti verta:
Naujiena – vasaros nameliai (40 miegamų vietų) ant Jūros upės kranto.

Vandens turizmą Šilalės krašte upėmis Jūra ir Akmena populiariname nuo 2003 metų
Baidarių nuoma Jūros upe – visus metus.

Baidarių nuomos bazėje 100 kokybiškų baidarių: vienvietės, dvivietės ir trivietės, pritaikytos plaukti su mažaisiais šeimos nariais – vaikais iki 5 metų.

Rezervuojamos stovyklavietės, vasaros nameliai nakvynei, apgyvendinimas kaimo turizmo sodyboje prie Jūros upės.

Organizuojami ekstremalūs plaukimai baidarėmis patyrusiems turistams sraunia Akmenos upe, vingiuojančia per Pagramančio regioninį parką, Aitra, Lokysta;
Pasirūpiname baidarių nuoma, baidarių ir turistų pervežimu, priimame dideles grupes vienu kartu (iki 200 turistų): kolektyvus, organizacijas, bendruomenes, įmones, draugų kompanijas, moksleivių ir studentų grupes, sąskrydžių dalyvius.

Sudarome kiekvienai grupei individualiai maršrutą pagal pasirinktą nakvynės vietą, rekomenduojame geriausią variantą, atsižvelgdami į grupės poreikius ir tuo metu esantį vandens lygį.
Daugiau...