Įmonių sąrašas

Marcopol Baltija, Vilniaus filialas, UAB

Savanorių pr. 176 (Vilkpėdė), 03154 Vilnius
(8 5) 2306183
Atsidarys 8.00
Google mapswaze
Google mapswaze

Rasti maršrutą:

Pasirinkite adresą:
Pasirinkite adresą:

Filialai

Žiūrėti visus adresus

Įmonės kontaktai

Telefonas
(8 5) 2306183
Tinklalapis

Darbo laikas

Pirmadienis
8.00-17.00
Antradienis
8.00-17.00
Trečiadienis
8.00-17.00
Ketvirtadienis
8.00-17.00
Penktadienis
8.00-17.00
Įvertinkite:
0 (mažiausiai 80 simbolių)


Lankomumo statistika
Duomenų atnaujinimas
Dalintis

Veiklos aprašymas

Tvirtinimo elementai
Asortimentas statybininkams
Asortimentas baldininkams
Jau daugiau nei dvidešimt penki metai įmonė „MARCOPOL“ Sp.z.o.o. Lenkijoje žinoma kaip rinkos lyderė varžtų, sraigtų bei tvirtinimo elementų gamybos ir pardavimo srityje. Šis prekinis ženklas gerai žinomas pirmaujančioms baldų, statybos, elektrotechnikos ir automobilių gamybos įmonėms daugelyje Europos šalių. Lietuvos rinkoje „MARCOPOL“ gaminiais prekiaujama jau 15 metų. Didėjant jų paklausai ir augant pardavimams, 2007 m. buvo įsteigta dukterinė įmonė, oficialus šio gamintojo atstovas Lietuvoje ir Baltijos šalims - UAB „Marcopol Baltija“. Pagrindinė įmonės veikla-didmeninė ir mažmeninė prekyba tvirtinimo elementais, varžtais bei sraigtais. Mūsų verslo partneriai - prekybos, baldų gamybos įmonės ir statybinės organizacijos. Didėjantis klientų ratas ir skirtingi jų poreikiai įpareigoja rūpintis produkcijos asortimento plėtra, aukštais reikalavimais kokybei-visa tai UAB „Marcopol Baltija“ užtikrina savo klientams, glaudžiai bendradarbiaudama su motinine įmone Lenkijoje „MARCOPOL“ Sp.z.o.o., kur dirba itin aukštos kvalifikacijos specialistai, o kokybės proceso valdymas patvirtintas ISO 9001:2000 sertifikatais.

Nuolat plečiantis mūsų klientų geografijai, ypatingas dėmesys skiriamas visapusiškam aptarnavimui-nuo užsakymo iki operatyvaus pristatymo. Įmonės produkto vadybininkų profesionalumą vertina visi klientai. 2007 m. pradėjusi veiklą Lietuvoje UAB „Marcopol Baltija“ sparčiai plečiasi ir auga.

Šiandien „Marcopol Baltija“ viena iš pirmaujančių prekybos įmonių Lietuvoje tvirtinimo elementais, varžtais bei sraigtais, galinti pasiūlyti: plačiausią produkcijos asortimentą savo klientams; lanksčią kainų politiką; profesionalių produkto vadybininkų darbą; operatyvų užsakymų pristatymą visoje Lietuvoje; garantuojanti gaminių kokybę, atitinkančią ES standartus. Bendradarbiaukime!
Daugiau...

Video