Įmonių sąrašas

LUA group, UAB

Karaliaus Mindaugo pr. 68, 44351 Kaunas
(8 666) 89899
Atsidarys rytoj 8.00
Google mapswaze
Google mapswaze

Rasti maršrutą:

Pasirinkite adresą:
Pasirinkite adresą:

Įmonės kontaktai

Telefonas
(8 666) 89899
Tinklalapis
El. paštas
Direktorius
Žilvinas Ignatavičius
Įmonės kodas
306323045
PVM kodas
LT100016076616
Registracijos data
2023.05.23
Darbuotojai
2 darbuotojai (apdraustieji) daugiau

Darbo laikas

Pirmadienis
8.00-17.00
Antradienis
8.00-17.00
Trečiadienis
8.00-17.00
Ketvirtadienis
8.00-17.00
Penktadienis
8.00-17.00

Atsiliepimai

Įvertinkite:
0 (mažiausiai 80 simbolių)
Tikrai gerai
2023.12.05
Rinkomės iš kelių tiekėjų, nuosavam namui, LUAlangai pasiūlė geriausią kainą. Viską normaliai paaiškino, informuodavo, viskas tikrai patiko.
Šaunus kolektyvas. :)
Naudingas (0)
Pranešti


Lankomumo statistika
Duomenų atnaujinimas
Dalintis

Dokumentai

Veiklos aprašymas

Plastikinių ir aliuminių profilių langai
Plastikinių ir aliuminių profilių durys
UAB „LUA group“ - naujas požiūris į langų platinimo rinką.

MISIJA
Tapti klientų pasitikėjimo ir kokybės ženklu langų ir durų gaminių srityje bei įkvepti kitus kokybei, aukšto lygio aptarnavimui ir aplinkos tausojimui.

VIZIJA
UAB „LUA group“ - lyderė plastikinių ir aliuminių profilių langų bei durų platinimo rinkoje, vertinama ne tik dėl aukštos gaminių kokybės, bet ir dėl nepriekaištingo aptarnavimo bei atsakingo požiūrio į aplinkosaugos iššūkius.

UAB „LUA group“ - įkurta patyrusios įmonių grupės, turinčios ilgametę patirtį statybų ir langų platinimo srityje. Ši nauja pradžia atneša šviežų ir inovatyvų požiūrį į šią verslo sritį, užtikrinant aukščiausius kokybės standartus.

Puikiai suprantame, kad klientų poreikiai ir lūkesčiai yra kintantys, todėl esame pasiruošę būti lankstūs ir greitai reaguoti į klientų pageidavimus. Šiuolaikinis klientas ieško ne tik patikimų, bet ir tvarių sprendimų, todėl pasirinkdami savo partnerius ir tiekėjus kreipėme ypatingą dėmesį ne tik į siūlomų gaminių kokybę, bet ir į gamybos procesą ir jo poveikį aplinkai. Suvokiame ir prisiimame savo atsakomybę už poveikį aplinkai, todėl siekiame sumažinti neigiamą poveikį visose veiklos srityse, optimizuodami logistiką, vadybą bei gamybą.

UAB „LUA Group“ nauja pradžia, su stipriais ryšiais ir vertybėmis. Prižadame kokybiškus produktus, tvarią veiklą ir glaudų bendradarbiavimą su savo klientais bei partneriais.
Daugiau...

Paieškos žodžiai

Langai, pigiausi plastikiniai langai, pigus langai, pigiausi langai, Plastikiniai langai kaina, langai kaina, plastikiniai langai kaune, langai Kaune, langai kaunas, plastikiniai langai Kaunas, plastikiniai langai kaune, nebrangūs plastikiniai langai.
Langai pigiau, plastikiniai langai pigiau, A++ plastikiniai langai, pigiausi plastikiniai langai, aliuminės langu konstrukcijos, aliuminiai langai, terasų stiklinimas, plastikiniai langai vilniuje, plastikiniai langai vilnius, langai Alytus, langai alytuje, plastikiniai langai Marijampolė, plastikiniai langai, durys, aliuminio profiliai, aliuminio balkonai, pigūs langai, aliuminio langai, kokybiški langai, langai balkonui, balkono stiklininkas, langai namui, langai butui, langas, plastikinis langas, langų montavimas, plastikinių langų montavimas, balkonų stiklinimo sistemos, aliuminio stiklo konstrukcijos, stumdomos durys, berėmės konstrukcijos, aliuminio profilio langai, kokybiški langai, pigiausi plastikiniai langai, langai vilnius, langai vilniuje, plastikiniai langai vilniuje, langai klaipėda, langai Klaipėdoje, pastikinių langų montavimas, A++ langai, kokybiški plastikiniai langai, plastikinės durys, šilti langai, plastikiniai langai a++, geri plastikiniai langai, geri langai, langų sistemos, termo langai, aliuminio profilio langai, aliumis langas, lauko drys, namo durys, buto durys, antivandalinės durys, garažo vartai, pakeliami garažo vartai, kelio užtvaras, pramoniniai vartai, langų kaina, langų kaina m2, plastikinių langų kaina m2, plastikinių langų 2m kaina, langų 2m kaina daugiau...