Įmonių sąrašas

Kebabinė Broliai juodvarniai

Šarkuvos g. 26A (Šilainiai), 44001 Kaunas
(0 607) 49979
Atsidarys 12.00
Google mapswaze
Google mapswaze

Rasti maršrutą:

Pasirinkite adresą:
Pasirinkite adresą:

Filialai

Žiūrėti visus adresus

Įmonės kontaktai

Telefonas
(0 607) 49979
Tinklalapis

Darbo laikas

Pirmadienis
9.00-02.00
Antradienis
9.00-02.00
Trečiadienis
9.00-02.00
Ketvirtadienis
9.00-02.00
Penktadienis
9.00-02.00
Šeštadienis
12.00-02.00
Sekmadienis
12.00-02.00
Įvertinkite:
0 (mažiausiai 80 simbolių)


Lankomumo statistika
Duomenų atnaujinimas
Dalintis

Dokumentai

Veiklos aprašymas

Skanūs kebabai Kaune
Dienos pietūs
Maistas išsinešimui
Maisto pristatymas į namus per
ar BOLT FOOD food.bolt.eu/lt-lt/
Jei šiandien mintys sukasi tik apie skanų maistą kviečiame atvykti į kebabinę Broliai juodvarniai! „Amerikietiško“ kebabo ieškokit visose Brolių Juodvarnių kebabinėse jau šiandien! Laukiame Jūsų Brolių Juodvarnių Greito Maisto Restoranuose Kaune! Už kebabą su česnakiniu geriau gali būti tik kebabas su česnakiniu ir „stixais“ . Ir kukurūzais. Paragausit, įsitikinsit, kad nesuklydot!
Metas paragauti ir draugams rekomenduoti!
Daugiau...

Paieškos žodžiai

Kavinės, maistas išsinešimui, dienos pietūs, baras, maistas šventėms, vieno kąsnio sumuštiniai, kebabai. skanus maistas.
Barai, kavinė, kebabinė, kebabinės, greitas maistas, burgeriai, kebabai, šonkauliai, grill maistas, burgeris, didžiausias kebabas, skaniausias burgeris, restoranas, restoranai, dienos pietų meniu, maitinimo paslaugos, amerikietiška virtuvė, grill patiekalai, grilio patiekalai, burgerinė, mėsainis, mėsainiai, greito maisto restoranas, greitas maistas, mėsainių restoranas, mėsainių užkandinė, vieno kąsnio užkandukai, vieno kąsnio sumuštiniai, maistas išsinešimui, kebabas lekštėje, kebabai, kebabinė, maisto pristatymas, skanus maistas, maistas šventėms, maisto gamyba šventėms, maistas šventei, vienakąsniai, amerikietiška virtuvė, kebabas pitoje, mėsainis su bulvytėmis, mėsainis su jautiena, mėsainis su kiauliena, Fish and chips, šnicelis, tortilijos, užkandžiai, greitas maistas, barai, restoranas, maistas, gėrimai, maistas išsinešimui, maistas išsinešti, užkandžių rinkiniai, salotos, užkandžiai šventėms, užkandžių rinkiniai, pieno ledų kokteiliai, gruzdintos bulvytės, kebabas su pupelėmis, Doritos, šviežios naminės spurgos, spurgytės, kava, arbata, kebabas lavaše, traškus vištienos rutuliukai, maisto pristatymas į namus, kebabas, mėsainis, koldūnai, gruzdinti koldūnai, užkandžių padėklas, čeburėkas, salotos, kebabas su pupelėmis, Doritos, šviežios naminės spurgos daugiau...