Įmonių sąrašas

Grūda, UAB "Kauno grūda", Vilniaus filialas

V. Kudirkos g. 2, 03105 Vilnius
(8 5) 2150077
Atsidarys rytoj 8.00
Google mapswaze
Google mapswaze

Rasti maršrutą:

Pasirinkite adresą:
Pasirinkite adresą:

Filialai

Žiūrėti visus adresus

Įmonės kontaktai

Telefonas
(8 5) 2150077
Tinklalapis
El. paštas
Faksas
(8 5) 2335219
Įmonės kodas
125020556

Darbo laikas

Pirmadienis
8.00-18.00
Antradienis
8.00-18.00
Trečiadienis
8.00-18.00
Ketvirtadienis
8.00-18.00
Penktadienis
8.00-18.00
Šeštadienis
10.00-13.00
Įvertinkite:
0 (mažiausiai 80 simbolių)


Lankomumo statistika
Duomenų atnaujinimas
Dalintis

Veiklos aprašymas

Kelionės autobusu
Kelionės lėktuvu
Kelionės į tolimus kraštus
Slidinėjimo kelionės
Kelionių idėjos
Pigūs viešbučiai
Pigūs lėktuvų bilietai
Autobusų nuoma
Kuriame savo produktą – esame vienas didžiausių kelionių autobusu organizatorių (operatorių) Lietuvoje. Nuo 1998 metų kasmet leidžiame savo kelionių katalogus, dalyvaujame turizmo mugėse, pristatydami naujas programas ir kelionių kryptis. Mūsų keliones galima įsigyti ne tik GRŪDOS biuruose, juos platina ir kitos Lietuvos kelionių agentūros.

Veiklą pradėjome dirbdami su moksleivių ir pedagogų grupėmis, organizuodami keliones po Lietuvą ir užsienį. Išvežėme į kalnus daugybę slidinėjimo entuziastų, pirmieji atvėrėme duris ne į vieną dabar populiarų slidinėjimo kurortą, eilę metų rengėme kalnų slidinėjimo čempionatus GRŪDOS taurei laimėti. Mylime kalnus, galbūt todėl tiek daug keliautojų pirmąją pažintį su jais patikėjo būtent mums. Augome labai sparčiai, sparčiai plėtėsi ir mūsų kelionių geografija. 120 pažintinių – poilsio GRŪDOS kelionių autobusu maršrutų dabar driekiasi per visą Europą – pasiekėme Gibraltarą (net Maroką), Nordkapą, apvažiavome Airiją, Korsiką, Sardiniją ir net Kapadokiją Turkijoje. Atsižvelgdami į keliautojų, gidų, kelionių ekspertų įžvalgas, nuolat optimizuojame maršrutus, kuriame naujus. Ypač populiarūs pažintiniai maršrutai po Europą su poilsiu prie jūros ar ežero, aktyvus poilsis kalnuose, kelionės šeimoms į atrakcionų parkus, specializuotos kelionės kartą metuose, savaitgalio kelionės į Čekiją, Slovakiją, Lenkiją, Baltarusiją, Latviją, Estiją.
Daugiau...

Paieškos žodžiai

Kelionės, kelionės autobusu, kelionės lėktuvu, tolimi kraštai, pažintinės kelionės, poilsinės kelionės, pigios kelionės.
Paskutinė minutė, pigūs viešbučiai, slidinėjimo kelionės, kelionių idėjos, kelionės į tolimus kraštus, kelionių organizatorius, turizmo paslaugos, turizmas, skrydžiai į užsienį, kelionių agentūros, kelionių agentūra, turizmo agentūra, kelionių organizavimas, kelionės kolektyvams, kelionės grupėms, kelionės moksleiviams, kelionių moksleiviams organizavimas, kelionės moksleiviams, kelionių organizavimas, savaitinės kelionės, kelionės po Lietuvą, užsakomosios kelionės, aviabilietai, kruizai, atvykstamasis turizmas, prekyba aviabilietais, kelionių draudimo paslaugos, draudimo paslaugos, kelionių draudimas, viešbučių rezervavimas, kelionių agentūros, kelionių organizatorius, kelionių organizatoriai, turizmo agentūros, kelionės į Estiją, kelionės į Latviją, kelionės po Lietuvą, kelionės į Airiją, kelionės į Austriją, kelionės į Belgiją, kelionės į Bulgariją, kelionės į Čekiją, kelionės į Daniją, kelionės į Graikiją, kelionės į Ispaniją, kelionės į Italiją, kelionės į Jungtinę Karalystę, kelionės į kiprą, kelionės į Kroatiją, kelionės į Lenkiją, kelionės į Liuksemburgą, kelionės į Maltą, kelionės į Nyderlandus, kelionės į Portugaliją, kelionės į Prancūziją, kelionės į Rumuniją, kelionės į Slovakiją, kelionės į Slovėniją, kelionės į Suomiją, kelionės į Švediją, kelionės į Vengriją, kelionės į Vokietiją, Pigios kelionės į Airija, į Albanija, į Andora, į Austrija, į Baltarusija, į Bulgarija, į Čekija, į Danija, į Estija, į Graikija, į Islandija, į Ispanija, į Italija, į Juodkalnija, į Kroatija, į Latvija, į Lenkija, į Lichtenšteinas, į Liuksemburgas, į Makedonija, į Malta, į Moldavija, Moldova, į Monaka, į Norvegija, į Olandija, į Portugalija, į Prancūzija, į Rumunija, į Rusija, į San Marina, į Serbija, į Slovakija, į Slovėnija, į Suomija, į švedija, į Šveicarija, į Turkija, į Ukraina, į Vengrija, į Vokietija, į Butana, į Filipinus, į Gruzija, į Indija, į Indonezija, į Irana, į Izraeli, į Japonija, į Jordanija, į Jungtiniai Arabų Emyratai, į Kambodža, į Kinija, į Laosa, į Malaizija, į Maldyvus, į Mianmara, į Mongolija, į Nepala, į Omana, į Pietų Korėja, į Rusija, į Saudo Arabija, į Singapūra, į Šri Lanka, į Tailanda, į Turkija, į Uzbekija, į Vietnama, į Botsvana, į Centrine Afrikos Respublika, į Egipta, į Etiopija, į Kenija, į Madagaskara, į Maroka, į Mauriciju, į Namibija, į Pietų Afrika, į Ruanda, į Svazilanda, į Tanzanija, į Uganda, į Zambija, į Zimbabve, į Australija, į Amerika, į Argentina, į Beliza, į Bolivija, į Brazilija, į Čile, į Ekvadora, į Gvatemala, į Hondūra, į Jungtinės Valstijos, JAV, į Kanada, į Kolumbija, į Kosta Rika, į Kuba, į Meksika, į Nikaragva, į Panama, į Paragvaju, į Peru daugiau...