Įmonių sąrašas

Dronga, medienos meistrai

A. Klemento g. 7, 87399 Telšiai
(8 686) 20891
9 metai veikloje
Google mapswaze
Google mapswaze

Rasti maršrutą:

Pasirinkite adresą:
Pasirinkite adresą:

Filialai

Žiūrėti visus adresus

Įmonės kontaktai

Telefonas
(8 686) 20891
Telefonas
(8 670) 46786
Tinklalapis
Tinklalapis
Vadovas
Arvydas Mikalauskas
Įmonės kodas
304006886
Registracijos data
2015.04.03
Darbuotojai
3 darbuotojai (apdraustieji)
Vidutinis atlyginimas
880 € (2023 spalis) daugiau

Atsiliepimai

Įvertinkite:
0 (mažiausiai 80 simbolių)
JULIUS
2021.06.25
Gera kokybė puikus kolektyvas darbus atlieka nepriekaištingai dirbame jau daug metu atsiliepimu blogu nerasta rekomenduojama visiems kam patinka ypač aukšta KOKYBĖ.
Naudingas (0)
Pranešti


Lankomumo statistika
Duomenų atnaujinimas
Dalintis

Veiklos aprašymas

Medinių gaminių projektavimas, gamyba, montavimas
Kokybiškų ir išskirtinių laiptų gamyba
Vidaus durys
Lauko mediniai baldai, pavėsinės
Skrynios
"Dronga"- daugiau kaip dešimt metų užsiimame medinių gaminių projektavimu, gamyba bei montavimu. Dirbame ne tik Telšiuose, Telšių apskrityje, Žemaitijoje, bet ir visoje Lietuvoje. Mūsų pagaminti gaminiai ne tik atlieka savo funkciją bet ir tampa įspūdingomis interjero detalėmis. Mūsų asortimente rasite viską – nuo laiptų, durų, virtuvės, vidaus ar lauko baldų iki pirčių, pavėsinių, lauko detalių, skrynių ar supynių.

Savo klientus visada pakonsultuosime ir padėsime išsirinkti geriausią variantą. Kalbant apie meistriskumą – darbai kalba patys už save.
Daugiau...

Paieškos žodžiai

Laiptai, laiptų gamyba, mediniai laiptai, medinių laiptų gamyba, durys, durų gamyba, virtuvės baldų gamyba, mediniai baldai, medinių baldų gamyba, mediniai baldai, pavėsinės, medinės pirtys.
Medinės durys, mediniai virtuvės baldai, medienos gaminiai, gaminiai iš medžio, medinių gaminių projektavimas, medinių gaminių gamyba, medinių gaminių montavimas, medinių gaminių prekyba, mediniai laiptai, mediniai laiptai Telšiuose, šiuolaikiniai laiptai, patikimi laiptai, patogūs laiptai, medinių laiptų projektavimas, medinių laiptų gamyba, medinių laiptų montavimas, laiptai mediniai, laiptai iš medžio, laiptų turėklai, durų gamyba, medinės durys, vidaus durys, durys iš medžio, kokybiškos vidaus durys, Virtuvės baldai, virtuvės baldų projektavimas, virtuvės baldų gamyba, virtuvės baldų montavimas, mediniai virtuvės baldai, virtuvės baldai iš natūralaus medžio, komodos, baldai iš laminuotos medžio plokštės, baldai iš LMDP, lauko baldai, lauko baldų gamyba, lauko baldai Telšiuose, mediniai lauko baldai, stalai, suolai, sodo suoliukai, suolas, supynės, medinės supynės, supynės iš medžio, lauko supynės, supynių gamyba, pavėsinės, pavėsinių gamyba, pavėsinės iš medžio, medinės pavėsinės, pirtys, pirčių gamyba, medinės pirtys, pirčių statyba, šulinių apdaila, šulinių apdaila iš medžio, medinės lauko detalės, medinės skrynios, skrynios iš natūralaus medžio, skrynių gamyba, mediniai kryžiai, medinių kryžių gamyba, mediniai sodo baldai, kokybiškų laiptų gamyba, originalių laiptų gamyba, pergolės daugiau...